Fotografie :: van karpet tot vloerkleed
04. april 2023
Commerciële productfotografie vereist speciale vaardigheden. Als het product vooral groot en plat is, zoals een tapijt, zetten we ook al die vaardigheden in. We hebben veel ervaring met tapijtfotografie. In de loop der jaren hebben we vooral geleerd dat het om een specifieke benadering gaat bij het fotograferen van kleden. Daarbij vormen het formaat, maar ook het materiaal en de kleur van het kleed, karpet of tapijt de uitdaging.
Kleurkaart erin!
22. februari 2023
Bij nagenoeg iedere opdracht lopen we rond met een kleurkaart. Ziet er heel interessant uit, maar wat doet dat nou, die kaart?

Dat fixen we in post
18. oktober 2022
Met grote regelmaat gebeurd het dat tijdens een fotografie productie de opmerkingen gemaakt worden van “dat shoppen we er wel uit”, of “beetje fotoshoppen” en “retoucheren maar”. “Dat trekken we wel recht”. Echter benaderen we onze fotografie nooit zo. Fotografie is een middel om je product of dienst zo goed mogelijk in beeld te brengen, de foto’s dienen immers bij te dragen aan de verkoop ervan.
Content Abonnement
16. maart 2022
Met een content abonnement heb je periodiek je beeldmateriaal up-to-date. Boost je social media, blogs, websites en nieuwsbrieven met relevante content en hou je volgers op de hoogte van waar je mee bezig bent.

03. november 2020
Bijzonder beeld is fundamenteel om meer verkoop te genereren en merkbeleving te vergroten. Echter zonder te weten wat je met je beeld gaat doen, voor wie het is en wat je er mee wilt bereiken schiet je met hagel in plaats van op scherp.
06. februari 2020
Sinds vorig jaar zijn we actief betrokken bij het invullen van vacatures voor bedrijven in de regio Veenendaal en Ede. Dit doen we samen met Flox werkt, de specialist in vaste banen.

22. september 2019
Met beelden communiceren we. De boodschap van het beeld straalt af op je bedrijf. Als je richting wilt geven aan de signalen die je als bedrijf uitzendt, zal je je daar dus eerst bewust van moeten zijn.
14. juni 2019
Onmisbaar bij het inrichten van je webshop en brochures. Onmisbaar bij het tastbaar maken van je producten. Goede productfotografie draagt bij aan meer conversie en minder retouren, dus meer omzet en minder kosten.

08. mei 2019
Alles wat je doet in het leven valt onder lifestyle. Echter binnen de fotografie is deze term heel erg toepasbaar. Lifestylefotografie komt terug op heel veel specialisaties binnen de fotografie. Het ...
12. april 2019
Goede input zorgt voor goede output. Zo kan het briefen van je fotograaf een flinke uitdaging zijn, helemaal wanneer je voor het eerst een fotograaf inhuurt. Het verschil tussen geweldige beelden welke jouw boodschap vertellen-en je fotograaf die op de verkeerde dag, de verkeerde plek en met de verkeerde apparatuur aan komt zetten.

Meer weergeven