Content Abonnement

Visuele communicatie voor een vast bedrag per maand.

Met een content abonnement heb je periodiek je beeldmateriaal up-to-date. Boost je social media, blogs, websites en nieuwsbrieven met relevante content en hou je volgers op de hoogte van waar je mee bezig bent.

 

Om continue goed zichtbaar te zijn op online media is professioneel beeldmateriaal een must! Producten veranderen, diensten groeien en personeel houdt zich met verschillende opdrachten bezig. Er is dus altijd behoefte aan relevant en consistent beeldmateriaal.

 

Studio Sterkenburg fotografeert en filmt je bedrijf, product en diensten op eigen locaties, met je eigen mensen en je eigen verhaal.

Laat je doelgroep zich identificeren met je bedrijf door te kiezen voor eigen beeld. Elke maand, kwartaal of half jaar verse content voor je online communicatie.

 

Met het content abonnement van Studio Sterkenburg heb je een constante factor in je beeldstrategie voor je website, blogs, nieuwsbrieven en social media. Diverse bedrijven maken al gebruik van deze uitkomst en voor een scherp tarief ontvang je regelmatig nieuw en professioneel beeldmateriaal die voldoet aan de vooraf gemaakte strategie en afspraken.

 

Laat je je klanten aan het woord? Pitch je je nieuwe dienst? Of heb je een mooie aanvulling op je producten?

 

 

  1. Het opstellen van een fotografieplan. We starten niet zonder het maken van een gedegen fotografieplan. We gaan met je in gesprek en maken zo een inventarisatie van het te maken werk. Afhankelijk van de wensen en welk medium bepalen we wat nodig is en met welke regelmaat.
  2. Stijlbepaling. Fotografie die eruit springt! Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat wil je doelgroep zien? We gaan op zoek naar de ultieme visuele uitstraling welke aansluit op jouw beeldstrategie.
  3. Fotografie. Afhankelijk van de afspraken die we maken, fotograferen we met regelmaat je bedrijf, producten, diensten en personeel, zodat je beeldbank zich gaat vullen en je materiaal hebt om mee te communiceren.
  4. Selectie en nabewerking. Na de fotografie start de selectie en de nabewerking van het gemaakte werk. We kiezen de juiste foto's en bewerken ze aan de hand van de stijlbepaling. Tussendoor is er ruimte voor feedback en het doorvoeren van eventuele aanpassingen.
  5. Aanleveren of vervolg. We sluiten af met het aanleveren van het definitieve beeldmateriaal. Helemaal klaar, op de juiste resolutie en uitsnedes voor het gebruik op je online kanalen.

Het liefst helpen we je natuurlijk ook verder. Op social media, of bij het ontwikkelen van je website of brochure.