Over - Richard Sterkenburg

Fotograaf Veenendaal
Richard Sterkenburg fotograaf Veenendaal

Richard Sterkenburg, creatief van geest en altijd nieuwsgierig naar het waarom en hoe.

 

Zijn opleiding leerde hem de technieken, maar zijn ervaring leerde hem kijken. Kijken in welk licht je de juiste sfeer weergeeft. Kijken wat qua beeldtaal uw beste aanpak is en vooral kijken hoe je het beste met beeld communiceert.

 

Fotografie is een manier om vast te leggen wat je wilt laten zien. Geen snelle kiekjes, maar geënsceneerde beelden. Vertelt het beeld de boodschap? 

 

Al ruim 10 jaar begeeft Richard zich op de creatieve markt en werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo zijn er reclameproducties gemaakt voor grote internationale klanten, maar ook portretten voor in de lokale krant. Advertenties die online gebruikt worden en films die het werkproces en bedrijf presenteren.

 

Het werk wat Richard maakt is naar eigen zeggen klassiek met een moderne knipoog, maar niet te strak. Actief en in beweging.

Ideeën heeft hij genoeg, soms te veel, maar beperken tot één ding geeft te weinig ruimte aan zijn creativiteit. Hij ontwerpt graag, bedenkt concepten, geeft training en staat graag in de keuken. Zijn honger naar kennis maakt hem een gedreven persoon en zijn toewijding spreekt uit zijn werk.

 

Een keer kennismaken met Richard kan altijd. Hij drinkt zijn koffie zwart, met een klein schepje suiker.
Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

fotograaf veenendaal
fotograaf veenendaal
fotograaf veenendaal