Ontwerp

"Creativiteit zonder strategie is alleen maar mooimakerij".

Verder dan onze roots.

Onze voorliefde ligt bij fotografie, dat schuiven we niet onder stoelen of banken. Het betekent echter niet dat we onze creativiteit daartoe beperken.

 

We merken dat we steeds meer zoeken naar diepgang in onze opdrachten. Naar het 'waarom'.

 

Waarom vragen klanten om fotografie en film? Hoe willen ze dit inzetten en wat is de beste aanpak? We zijn gegroeid, naast een functionele uitvoerende rol, bekleden we steeds vaker een strategische positie. We worden vroeg betrokken en denken op strategisch niveau mee met onze opdrachtgevers. Zo zijn we onderdeel van de algehele communicatie. We floreren en dat doen we graag met jou.

We willen weten wie je bent, wat je drijft en waarom je doet wat je doet.

We zijn nieuwsgierig naar je. Wie zijn je klanten, wat houdt ze bezig en wanneer spreek je ze, met welke boodschap, aan? We beperken onze creativiteit niet langer en laten ons volledig onderdompelen in jouw organisatie.

 

In groei en bloei

Een full service reclamebureau. Onze roots liggen nog steeds bij fotografie en dat laten we ook zeker niet los, maar zetten het in als een means to an end.

 

Nieuwsgierig, hands-on en vol enthousiasme ondersteunen we je bij het profileren van je dienstverlening en je bedrijf in de markt. We ontwerpen en bewaken huisstijlen. We schrijven teksten voor websites en advertenties en redigeren ze. We haken in op actualiteiten voor campagnes, advertenties en denken mee over het ontwerp en het onderhoud van websites.

 

Wij geven smoel aan jouw merk.
Wat doen we concreet?

In welke stappen?

Onderzoek en analyse

We verkennen de markt en gaan in gesprek met je bedrijf en je klanten. Hiervoor gebruiken we verschillende modellen.

 

Een gedegen onderzoek brengt je bedrijf van voor tot achter in kaart!

Strategie bepalen

We zetten het onderzoek om in concrete  en uitvoerbare adviezen.

We ontwikkelen je identiteit en verzilveren je organisatie.

 

We kijken naar je drijfveren, wat je belofte is aan je klant en met welke waarden.

 

Het uitgangspunt van al je communicatie.

Ontwerp

We bedenken je merknaam, schetsen je logo en huisstijl, schrijven je merkverhaal en zetten je website op papier.

 

Het ontwerp genereert bekendheid voor je merk, je neemt je positie in.

Creatie

Je logo en huisstijl worden definitief. We schrijven teksten die je verhaal het beste vertellen en maken beelden die aansluiten bij je verhaal.

  

Alles onder één dak.

Middelen

We bepalen de middelen waarmee je je doelgroep bereikt. Welke kanalen zetten we in? Inspireren, motiveren en adviseren?

 

Van website tot beursstand en van brochure tot social media.

 

Welk middel heeft de meeste raakvlakken met je doelgroep?

Resultaat

Wanneer alles staat gaan we vermarkten.

Is het nodig campagne te voeren? De optelsom van alle middelen bepaalt!

 

Offertes, afspraken, bestellingen en opdrachten, nieuwe klanten en nieuwe medewerkers.

 

We houden een vinger aan de pols, analyseren en sturen waar nodig bij!


Met welk resultaat?

JMF

JMF, gedreven in techniek. Van advies en ontwerp tot uitvoering en onderhoud.

 

We geven smoel aan je merk! Zo onderzochten we de markt en concurrentie, zetten we strategie uit, ontwierpen we het logo, bepaalden we de huisstijl, de website én produceerden we de fotografie voor JMF.

Ook maken ze gebruik van het content abonnement, waardoor periodiek alle content rondom JMF in orde is.  Van banner tot nieuwsbrief en van acquisitie tot social media campagne.  

 


// onderzoek // analyse // strategie // ontwerp logo // huisstijl-beheer // webdesign // fotografie // nieuwsbrief //


PROEF FESTIVAL

Meegaan op ontdekkingsreis, gerechten proeven uit alle windstreken, vergezeld door lokale biertjes en een breed scala aan amusement.

Een weekend lang eten, drinken en optredens.

 

Voor de organisatie van het Proef festival verzorgden we de totale communicatie bij het evenement. Van logo tot website en van signing tot aan nieuwsbrief. Social media en advertenties werden onder handen genomen en de eerste editie mag als succes de boeken ingaan.

 

Komende editie zijn wij weer van de partij.

 


// strategie // concept // logo // huisstijl // grafisch ontwerp // fotografie // webdesign // signing // Prins Petfoods

Voor Prins Petfoods werden we gevraagd mee te denken in het ontwikkelen van hun verpakking voor de nieuwe FreshCare lijn.

 

Volledig diepvries vers vleesmaaltijden benaderen zo dicht mogelijk een natuurlijke voeding. Diepvries vers vlees levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. De Prins FreshCare voedingen zijn 100% natuurlijke complete vleesmenu's voor honden van alle leeftijden. Voor iedereen die graag bewust vers vlees wil voeren.

 

Samen ontwierpen we de verpakking en we fotografeerden de verse producten, zodat deze fris en vers op de verpakking uitkwamen.


// onderzoek // analyse // ontwerp // fotografie // beeldbewerking //


Bureau EMN

Voor bureau EMN ontwikkelden we het logo en huisstijl. Als stichting zijn ze actief in het bevorderen, initiëren, ondersteunen, realiseren en behouden van activiteiten en evenementen op het gebied van cultuur, in de breedste zin van het woord. Een organisatie die zich belangeloos inzet voor evenementen in midden Nederland. Ze ondersteunen met raad en daad en brengen organisaties bij elkaar.


// onderzoek // identiteit // strategie // logo ontwerp // huisstijl //


HAP & SAP TOUR

Voor de Hap & Sap tour hebben we alle visuele uitingen verzorgt. De ontwikkeling van het logo, webdesign, webshop, infographic, fotografie, grafisch ontwerp, film, signing en advertenties.

 

Een mooie invulling van de zondagmiddag. Langs 5 lokale restaurants, met ieder zijn eigen drank en spijs combinatie. Ontdek de lekkerste restaurants van de stad!


// onderzoek // strategie // concept // creatie // grafisch ontwerp // fotografie // logo // huisstijl // webdesign // webshop // social media // campagne //