Fotografie voor merken en reclamemakers


Pre-productie

In een vrijblijvend gesprek verkennen we de opdracht. Wat is het doel van het te maken werk? Wat zijn de belangrijke kenmerken van je product of dienst? Aan de hand van voorbeelden en proefopnames stemmen we samen met de opdrachtgever af hoe de beelden eruit moeten komen te zien. 

We bepalen het proces, maken planningen, scouten locaties en we brengen een passende offerte uit. Fotografie is maatwerk, de offerte dus ook.

Productie

Alles staat op papier en is gepland. Afhankelijk van de opdracht produceren we in 1 of meerdere dagen het benodigde materiaal. Dit in de studio, of op locatie. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord. We communiceren nauw over de opdracht en het verloop ervan. 

Post-productie

Tijdens de post-productie corrigeren we kleur, optimaliseren we het materiaal, maar ook voor beeldmanipulatie en retoucheren nemen we de tijd. Voice-over, logo's, teksten en muziek maken alles samen tot een aantrekkelijk verhaal. Laatste wat telt is hoe je het werk wilt ontvangen.Vragen over ons werk en de mogelijkheden die we bieden? Of zin om eens te sparren over je ideeën? contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.