Voor merken en reclamemakers


Opstellen fotografieplan

Wat is het doel van het te maken werk? Wat zijn de belangrijke kenmerken van je product of dienst?

Aan de hand van voorbeelden en eventueel proefopnames stemmen we samen af hoe de beelden eruit moeten komen te zien. 

We bepalen het proces, maken planningen, scouten locaties en we brengen een passende offerte uit. Fotografie is maatwerk, de offerte dus ook.

 

We starten niet zonder het maken van een gedegen fotografieplan. Afhankelijk van de wensen en welk medium bepalen we wat nodig is en eventueel met welke regelmaat.

Stijlbepaling

Alles staat op papier en is gepland. Afhankelijk van de opdracht produceren we het benodigde materiaal. Dit in de studio, of op locatie.

Samenwerking is hierbij het sleutelwoord.

We communiceren nauw over de opdracht en het verloop ervan. 

 

Fotografie die eruit springt! Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat wil je doelgroep zien? We gaan op zoek naar de ultieme visuele uitstraling welke aansluit op jouw beeldstrategie.

Productie

Tijdens de post-productie corrigeren we kleur, optimaliseren we het materiaal, maar ook voor beeldmanipulatie en retoucheren nemen we de tijd. Voice-over, logo's, teksten en muziek maken alles samen tot een aantrekkelijk verhaal. Laatste wat telt is hoe je het werk wilt ontvangen.

 

Afhankelijk van de afspraken die we maken, fotograferen we met regelmaat je bedrijf, producten, diensten en personeel, zodat je beeldbank zich gaat vullen en je materiaal hebt om mee te communiceren.

Selectie en nabewerking

Na de fotografie start de selectie en de nabewerking van het gemaakte werk. We kiezen de juiste foto's en bewerken ze aan de hand van de stijlbepaling. Tussendoor is er ruimte voor feedback en het doorvoeren van eventuele aanpassingen.

Afleveren

We sluiten af met het aanleveren van het definitieve beeldmateriaal. Helemaal klaar, op de juiste resolutie en uitsnedes voor het gebruik op je socials. Het liefst helpen we je natuurlijk ook verder. Op social media, of bij het ontwikkelen van je website of brochure.Vragen over ons werk en de mogelijkheden die we bieden? Of zin om eens te sparren over je ideeën? contact